المقادير :
كوب الا ربع زبدة او سمن + ربع كوب سكر بودرة + 2 بيضة + فانيليا + 2 كوب دقيق + معلقة بكنج بودر
الطريقة :
نضرب السمن مع السكر جيداا
ثم نضيف البيض تدريجيا مع الفانيليا ونستمر فى الضرب
ثم نضيف الدقيق ومعلقة البكنج بودر
حتى نحصل على عجينة طريه
نفرد العجينة فى صنية مدهونه بالسمن ونرفع حرف العجينة ويستحب تكون صنية مشرشرة
نترك مقدار من العجينة متبقى لعمل الشريط
ثم نضع المربى اى نوع يكون متوافر عندك انا وضعت مربة فراولة
ثم نأخذ الجزء المتبقى من العجينة ونعمل منة شرايط مبروومه نضعها بالطول والعرض على وجة الصنية
تدخل الفرن بدرجة 180 درجة
وتخرج تقطع وتقدم بالهنا والشفا